Du er her: Forside / Nyheter / Status koronavaksinering uke 25

Status koronavaksinering uke 25

Dette er status for koronavaksinasjon i Meløy i uke 25.

Meløy mottok denne uken 310 doser av Comirnaty vaksinen (Pfizer/BioNTech

Antall vaksinerte i Meløy

• Første dose: 2 507
  • Andre dose: 1 786

Planlagt vaksinering i uke 26

I uke 26 vil Meløy kommune motta 348 doser av Comirnaty vaksinen. Dosene vil i hovedsak gå til første dose til prioriteringsgruppe 8 og man begynner vaksineringen av prioriteringsgruppe 9.

I uke 27 er det forventet at Meløy kommune vil motta 204 doser av samme vaksine. Man vil da fortsette vaksineringen av gruppe 8 og 9.

Oversikt over prioriteringsgruppene finner du her

Husk å besvare vår SMS angående timebestilling

Vi ber om at alle som mottar SMS fra oss om at de nå kan bestille time, klikker på lenken som ligger i meldingen og setter seg opp på ønsket tidspunkt for vaksinering. Dette bør gjøres straks meldingen er mottatt.

Du vil motta en bekreftelse på din timebestilling på SMS. I SMS meldingen får du beskjed om hvor og når du skal møte opp på selve vaksinasjonsdagen.

Skulle du få problemer med å bestille time, eller av andre grunner ikke kan bestille time digitalt, ber vi om at du tar kontakt med oss på koronavaksinasjonstelefonen på 911 87 521 for manuell timebestilling.

Vennligst møt til oppsatt time for vaksinering

Vi anmoder sterkt om at alle møter opp til avtalt time for vaksinering.  Dersom du ikke møter opp til avtalt time er det uvisst når du igjen kan få tilbud om vaksinering.

Koronasertifikat

Koronasertifikatet skal bidra til en gjenåpning av samfunnet. Koronasertifikatet viser en oversikt over din vaksinestatus, og status for siste koronatest. Vi ber om at alle sjekker helseopplysningene i koronasertifikatet i god tid før man skal ut å reise. Dersom status ikke stemmer ber om at du tar kontakt med oss på koronavaksinasjonstelefonen 911 87 521. Dette er viktig for å få riktig vaksinasjonsbevis.

Les mer om koronasertifikatet her.

Publisert: 26.06.2021