Du er her: Forside / Nyheter / Status koronavaksinering uke 26

Status koronavaksinering uke 26

Dette er status for koronavaksinasjonen i Meløy i uke 26.

Meløy mottok denne uken 348 doser av Corminaty vaksinen (Pfizer/BioNTech).

Antall vaksinerte i Meløy

• Første dose 2 829
  • Andre dose 1 812

I uke 26 fikk 322 personer i prioriteringsgruppe 8 og 9 sin første dose, resten gikk til dose 2.

Planlagt vaksinering i uke 27

I uke 27 vil Meløy kommune motta 204 doser av Corminaty vaksinen. Disse vil i hovedsak gå til første dose til prioriteringsgruppe 9, men også til videre vaksinering av prioriteringsgruppe 8. 17 doser vil gå til dose 2.

Planer for videre vaksinering i uke 28 og uke 29

I uke 28 mottar Meløy kommune 318 doser, og planlegger videre vaksinering av prioriteringsgruppe 8 og 9. Av disse vil 220 doser vil gå til dose 2.

Vaksinasjonsteamet forventer å kunne ferdigstille prioriteringsgruppe 9 i løpet av uke 29, og samtidig komme godt i gang med prioriteringsgruppe 10.

Oversikt over prioriteringsgruppene finner du her.

Husk å besvare vår SMS angående timebestilling

Vi ber om at alle som mottar SMS fra oss om at de nå kan bestille time, klikker på lenken som ligger i meldingen og setter seg opp på ønsket tidspunkt for vaksinering. Dette bør gjøres straks meldingen er mottatt.

Du vil motta en bekreftelse på din timebestilling på SMS. I SMS meldingen får du beskjed om hvor og når du skal møte opp på selve vaksinasjonsdagen.

Skulle du få problemer med å bestille time, eller av andre grunner ikke kan bestille time digitalt, ber vi om at du tar kontakt med oss på koronavaksinasjonstelefonen på 911 87 521 for manuell timebestilling.

Vennligst møt til oppsatt time for vaksinering

Vi anmoder sterkt om at alle møter opp til avtalt time for vaksinering.  Dersom du ikke møter opp til avtalt time er det uvisst når du igjen kan få tilbud om vaksinering.

Koronasertifikat

Koronasertifikatet skal bidra til en gjenåpning av samfunnet. Koronasertifikatet viser en oversikt over din vaksinestatus, og status for siste koronatest. Vi ber om at alle sjekker helseopplysningene i koronasertifikatet i god tid før man skal ut å reise. Dersom status ikke stemmer ber om at du tar kontakt med oss på koronavaksinasjonstelefonen 911 87 521. Dette er viktig for å få riktig vaksinasjonsbevis.

Les mer om koronasertifikatet her.

Publisert: 03.07.2021