Du er her: Forside / Nyheter / Status koronavaksinering uke 31

Status koronavaksinasjon uke 31

Dette er status for koronavaksinasjon i Meløy i uke 31.

Meløy kommune mottok i uke 31 510 doser av Comirnaty vaksinen (Pfeizer/BioNTech). I uke 32 vil Meløy kommune motta 312 doser av samme vaksine.

Antall vaksinerte

• Første dose: 4 016
  • Andre dose: 2 425

I uke 31 fikk 231 personer sin første dose, og 165 personer sin andre dose. Dosene gikk i hovedsak til personer i prioriteringsgruppe 11.

Grunnet vanskeligheter med å rekruttere personer til dose 1, opplevde vaksinasjonsteamet denne uken å få en rest på totalt 114 doser. Dette til tross for at dose 2 ble fremskyndet for enkelte.

Planlagt vaksinering for uke 32 og 33

I uke 32 vil Meløy kommune motta 312 vaksinedoser, og 162 doser i uke 33. Disse vil hovedsakelig gå til personer i prioriteringsgruppe 11.

Oversikt over prioriteringsgruppene finner du her.

Husk å besvare vår SMS angående timebestilling

Vi ber om at alle som har mottatt tilbud om vaksine i uke 32 via SMS, klikker på lenken som ligger i meldingen og setter seg opp på ønsket tidspunkt for vaksinering straks meldingen er mottatt.

Du vil motta en bekreftelse på din timebestilling på SMS. I SMS meldingen får du beskjed om hvor og når du skal møte opp på selve vaksinasjonsdagen.

Skulle du få problemer med å bestille time, eller av andre grunner ikke kan bestille time digitalt, ber vi om at du tar kontakt med oss på koronavaksinasjonstelefonen på 911 87 521 for manuell timebestilling.

Vennligst møt til oppsatt time for vaksinering

Vi anmoder sterkt om at alle møter opp til avtalt time for vaksinering. Dersom du ikke møter opp til avtalt time er det uvisst når du igjen kan få tilbud om vaksinering.

Koronasertifikat

Koronasertifikatet skal bidra til en gjenåpning av samfunnet. Koronasertifikatet viser en oversikt over din vaksinestatus, og status for siste koronatest. Vi ber om at alle sjekker helseopplysningene i koronasertifikatet i god tid før man skal ut å reise. Dersom status ikke stemmer ber om at du tar kontakt med oss på koronavaksinasjonstelefonen 911 87 521. Dette er viktig for å få riktig vaksinasjonsbevis.

Les mer om koronasertifikatet her.

Publisert: 09.08.2021