Du er her: Forside / Nyheter / Status koronavaksinering uke 33

Status koronavaksinering uke 33

Dette er status for koronavaksineringen i Meløy i uke 33.

I uke 33 mottok Meløy kommune 270 doser av Comirnaty vaksinen (Pfizer/BioNTech). I uke 34 vil Meløy kommune motta 270 doser av Comirnaty vaksinen og 900 doser av Moderna vaksinen.

Antall vaksinerte

• Første dose 4 205
  • Andre dose 2 812

I uke 33 fikk 71 personer sin første dose, og 229 personer sin andre dose.

Planlagt vaksinering i uke 34

I uke 34 er det foreløpig planlagt vaksinering av 336 personer.  Det er imidlertid usikkert om man får fylt opp alle timene, og per i dag er det fortsatt mange ledige timer både i nordre og søndre Meløy.

Husk å registrere deg i vaksinekø

Alle som ønsker koronavaksine, må huske å registrere seg i vaksinekø i den digitale helseboka.

Her kan du registrere deg for koronavaksinering

Gi beskjed til vaksinasjonsteamet dersom du ikke ønsker vaksine

Dersom du ikke ønsker vaksine, eller må melde avbud til oppsatt vaksinasjonstime ber vi deg ta kontakt med vaksinasjonsteamet på telefon 911 87 521.

Ønsker du å framskynde dose 2?

Innbyggere som ønsker å framskynde sin dose 2 kan ta kontakt på koronavaksinasjonstelefonen på 911 87 521.

Merk at det skal minimum være et intervall på 3 uker mellom dose 1 og dose 2.

Husk å besvare vår SMS angående timebestilling

Vi ber om at alle som har mottatt tilbud om vaksine i uke 32 via SMS, klikker på lenken som ligger i meldingen og setter seg opp på ønsket tidspunkt for vaksinering straks meldingen er mottatt.

Du vil motta en bekreftelse på din timebestilling på SMS. I SMS meldingen får du beskjed om hvor og når du skal møte opp på selve vaksinasjonsdagen.

Skulle du få problemer med å bestille time, eller av andre grunner ikke kan bestille time digitalt, ber vi om at du tar kontakt med oss på koronavaksinasjonstelefonen på 911 87 521 for manuell timebestilling.

Vennligst møt til oppsatt time for vaksinering

Vi anmoder sterkt om at alle møter opp til avtalt time for vaksinering. Dersom du ikke møter opp til avtalt time er det uvisst når du igjen kan få tilbud om vaksinering.

Publisert: 23.08.2021