Du er her: Forside / Nyheter / Status koronavaksinering uke 8

Status koronavaksinering uke 8

Dette er status for koronavaksinering i Meløy uke 8.

Meløy kommune mottok denne uken 96 doser av vaksinen Corminaty (BioNTech og Pfizer) og 100 doser av vaksinen AstraZeneca.

Antall vaksinerte i Meløy

• Første dose 478
  • Andre dose 236

Antall vaksinedoser tildelt for uke 9: 96 doser av vaksinen Corminaty, samt flere doser av vaksinen Astra Zeneca

Vaksinering i uke 8

I uke 8 fikk helsepersonell og eldre over 85 år sin andre dose koronavaksine ved Ørnes, Glomfjord, Halsa og Vall helsestasjon, samt brukere av hjemmesykepleien i Søndre Meløy.

Denne uken mottok kommunen sin første forsendelse av AstraZeneca vaksinen som er fordelt til helsepersonell under 65 år i nærmest alle tjenesteområder.

Prioritert helsepersonell som er 65 år eller eldre, eller som har en underliggende sykdom skal fortsatt får mRNA vaksine som Corminaty.

Vaksinering i uke 9

I uke 9 vil Meløy kommune motta totalt 96 doser av vaksinen Corminaty som hovedsakelig vil bli gitt som dose 2 til eldre over 75 år i nordre og søndre Meløy. I tillegg mottas flere doser av AstraZeneca vaksinen med mål om at alle kommuner skal ha vaksinert kritisk helsepersonell.

Når kritisk/ prioritert helsepersonell er ferdig vaksinert med AstraZeneca kan man begynne å vaksinere prioriteringsgruppe 5 (aldersgruppen 55-64 år med underliggende sykdommer/tilstander). Vaksinen AstraZeneca skal gis i to doser med anbefalt intervall på 9-12 uker.

Meløy kommune forventer å få 96 nye doser av Corminaty vaksinen i uke 10. Denne vil gå til personer som skal ha sin andre dose.

Publisert: 26.02.2021