Du er her: Forside / Nyheter / status vaksinering uke 5

Status koronavaksinering uke 5

Dette er status for koronavaksineringen i Meløy i uke 5.

Meløy kommune mottok denne uken 120 doser av koronavaksinen. For uke 6 er Meløy kommune tildelt 138 doser.

Antall vaksinedoser:

• Antall vaksinedoser mottatt per 5. februar: 292 doser
  • Antall vaksinedoser tildelt for uke 6: 138 doser

Antall vaksinerte i Meløy:

• Første dose: 234
  • Andre dose: 58

Meløy kommune mottar så langt vaksinen Cormirnaty (BioNTech og Pfizer) som krever to doser med tre ukers intervall.

Status vaksinering i uke 5:

I uke 5 fikk beboerne ved Vall sykehjem sin andre dose vaksinen. Nye beboerne ved sykehjemmet fikk sin første dose.

I tillegg har man fortsatt vaksineringen av målgruppen 85 år og over, rekruttert gjennom hjemmesykepleien i nordre og søndre Meløy.

Så langt har nesten alle over 85 år, som har registrert seg, fått sin vaksine. Dette gjennom vaksinasjonsdager ved Ørnes, Glomfjord, Halsa, og Vall helsestasjon. Enkelte brukere av hjemmesykepleien har fått satt vaksinen i sine hjem.

Etter anbefalinger fra helsemyndighetene er 20% av dosene gått til helsepersonell.

Planlagt vaksinering i uke 6:

I uke 6 mottar Meløy kommune 138 doser av koronavaksinen.

• 42 doser går til dose 2 til hjemmeboende personer over 85 år, samt helsepersonell.
  • 77 doser går til hjemmeboende personer over 85 år, samt til aldersgruppen 75-84 år. Vaksinen vil bli satt ved Glomfjord bo- og omsorgssenter, og helsestasjonen på Ørnes, Halsa og Vall, samt i private hjem etter behov.

Publisert: 05.02.2021