Du er her: Forside / Nyheter / Stenger kommunale anlegg

Stenger kommunale anlegg

Meløy kommune stenger kommunale anlegg i 14 dager.

For å beholde kontrollen på smittespredningen og begrense en eventuell ny smittebølge har regjeringen iverksatt forsterkede nasjonale smitteverntiltak.

Tiltakene vil foreløpig vare i 14 dager fra mandag 4. januar.

For å begrense sosial kontakt i denne perioden anbefaler regjeringen at alle organiserte fritidsaktiviteter, idrettsaktiviteter, kulturarrangement og livssynsamlinger innendørs utsettes til 18. januar.  Dette gjelder også alle aktiviteter innendørs som samler barn og unge på tvers av klasser og kohorter.

Meløy kommune stenger kommunale anlegg i 14 dager

På bakgrunn av dette har Meløy kommune valgt å stenge følgende anlegg i perioden mandag 4. januar til mandag 18. januar:

• Neverdal samfunnshall
  • Meløy kulturhus
  • Gymsaler ved alle skoler (etter skoletid)
  • Meløy fritidsbad

Oppfordrer lag og foreninger til å innstille aktivitet

Meløy kommune oppfordrer samtidig alle lag og foreninger i Meløy til å innstille sine organiserte aktiviteter innendørs i denne perioden.

Utendørs aktiviteter kan gjennomføres dersom det er mulig å holde god avstand.

Publisert: 04.01.2021