Du er her: Forside / Nyheter / TellTur istedenfor turbøker

Elektronisk turregistrering

Vi anbefaler TellTur - elektronisk registrering av turmål.

På grunn av koronasituasjonen og smitterisiko anbefaler vi at dere ikke bruker turpostkasser. Vi har sendt ut en melding til lag og foreninger der vi anbefaler at alle turbøker tas inn. I Meløy er mange turmål registert med kode i TellTur. Her kan dere kan registrere dere elektronisk via TellTur- koden som dere finner på turmålet . Registreringen kan gjøres på www.telltur.no eller via appen Norgeskart friluftsliv. Vi jobber med å legge inn flere turmål i TellTur-systemet så følg med på www.telltur.no

Ut april måned kan du delta på TellTur- konkurransen vår. Alle som registerer seg på TellTur-mål er med i trekning av seks gavekort á 500 kroner. Vinnerne trekkes etter 30. april. Jo flere ganger du registerer deg på ulike turmål i Meløy, jo større er sjansen for å vinne et gavekort. 

Her finner du alle TellTur-målene i Meløy.

I Meløy er vi heldige og har mange turløyper i nærområdet. Naturen og nærturer er ekstra viktig for oss i en tid som er preget av mye innesitting og usikkerhet. Vi anbefaler dere å bruke naturen flittig i påska og utover våren, men husk å følg rådene til Folkehelseinstituttet med 2 meters avstand fra folk du møter på din vei og unngå turer hvor du utsetter deg eller andre for fare.

Sist endret: 03.04.2020

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?