Du er her: Forside / Nyheter / TellTur-konkurranse

Fjelltrimmen 2020

TellTur-konkurransen Fjelltrimmen Meløy 2020

I sommer har vi en egen TellTur konkurranse for Fjelltrimmen. Alle Fjelltrimpostene er lagt inn på www.telltur.no og fått egen TellTur-kode. Kodene står på lokket av turkassen ved turmålet slik du ikke trenger å åpne den. Deltakelse i konkurransen registreres på www.telltur.no under fanen konkurranser og Salten friluftsråd. Velg Fjelltrimmen Meløy 2020, registrer deg som bruker og meld deg på. Konkurransen går fra 1. mai til 1. oktober.

Registrerer du 6 eller flere av våre Fjelltrimposter i denne konkurransen er du med i trekningen av 4 gavekort på 3000 kroner. To av gavekortene vil utelukkende bli trukket blant barn og unge (aldersgruppe 0-20 år) som har registrert 6 eller flere Fjelltrimturer på TellTur.

Ønsker du å gå deg til et Fjelltrimkrus/fat, da kan du da kan du fortsatt kjøpe Fjelltrimkortet på Servicetorget tlf. 75 71 00 00. Du må derfor ikke bruke TellTur, men vi oppfordrer alle til å lære seg denne elektroniske registreringsmetoden da den kanskje vil erstatte turbøker i framtiden.

Selve registreringen av de enkelte turmålene gjøres på www.telltur.no eller via appen Norgeskart friluftsliv.

Les mer om Fjelltrimmen 2020 her.

Sist endret: 05.05.2020

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?