Du er her: Forside / Nyheter / Tilskuddsportalen

Kommunen tar i bruk Tilskuddsportalen.
Trenger fotball-laget nye drakter? Hvem gir støtte til utbedring av friluftsområder? Hvilke støtteordninger finnes innen kultur? Tilskuddsportalen har svarene!

Meløy kommune abonnerer på Tilskuddsportalen. Portalen eksisterer i to versjoner; én som er tilpasset behovet for ansatte i kommunene og én som er tilpasset behovet for kommunens lag og foreninger. Det er gratis for alle å bruke portalen og du kan ta den i bruk allerede NÅ. Vi håper at dette blir et nyttig verktøy for frivilligheten og kommunen, og at det også skal føre til flere samarbeidsprosjekter og gode tiltak i lokalsamfunnene. Tilskuddsportalen inneholder ikke en oversikt over kommunens egne tilskuddsordninger.

Meløy kommune inviterer til kurs den 1. og 2. april i tilskudd og Tilskuddsportalen for ansatte i kommunen, lag og foreninger.

Invitasjon til kurs

Har du spørsmål til ordningen, ta kontakt med:

• Marlene Blomstereng Karlsen
    epost: marlene.blomstereng.karlsen@meloy.kommune.no