Du er her: Forside / Nyheter / Tilskuddsportalen

Bruk Tilskuddsportalen du også!

Meløy kommune abonnerer på Tilskuddsportalen. Portalen er gratis og kan brukes av alle i kommunen, både av ansatte, lag og foreninger. Trenger fotball-laget nye drakter? Hvem gir støtte til utbedring av friluftsområder? Hvilke støtteordninger finnes innen kultur? Tilskuddsportalen har svarene!

Kurs i TilskuddsportalenI september var Anne-Grethe de Geus hos oss og gjennomførte kurs på Ørnes, Glomfjord og Halsa. Her deltok ansatte fra kommunen og representanter fra ulike lag og foreninger.

Esport-gruppa til Reipå idrettslag mottar støtte

Ole Kvalvik i Esport-gruppa til Reipå idrettslag kan bekreftet at det er lønnsomt å bruke Tilskuddsportalen. Han var på kurs i september fordi han ønsket å starte opp Esport for barn og unge i regi av Reipå idrettslag. Ved å lete i Tilskuddsportalen, fant han ordningen fra Gjensidigestiftelsen som passet akkurat til målsetningene for tilbudet. Han sendte inn søknaden, og i går fikk han svar om at hele summen på 272 000 kroner var innvilget. Ole Kvalvik sier: "Kurset i bruk av portalen og i hvordan vi bør skrive søknader, var FANTASTISK!".

Meløy fortsetter å abonnere på Tilskuddsportalen også 2021. Vi håper på flere gode historier om tilskudd til tiltak i bygdene våre!

Les mer om Tilskuddsportalen.

Publisert: 10.12.2020