Du er her: Forside / Nyheter / Turbrosjyre På tur i Meløy 2020

På tur i Meløy 2020

Turbrosjyren På tur i Meløy 2020 er nå klar

Nå er turbrosjyren På tur i Meløy 2020 klar med 56 ulike turmål og -opplevelser i Meløy kommune. To nye padleruter har blitt etablert og inkludert i årets brosjyre. Du kan også lese om Vandring i Meløy, Fjelltrimmen, TellTur og 55 forførende turmål. I tillegg finner du informasjon om vår lokale fotokonkurranse #påturimeløy, Telltur-konkurransen «Fjelltrimmen i Meløy 2020» og Salten friluftsråds konkurranse «55 forførende».

Det er sikkert mange som skal ha hjemmesommer i år og vi oppfordrer alle til å utforske de fantastiske mulighetene og tilbudene vi har i Meløy kommune. Kanskje dra på en plass du ikke har vært før eller prøv noen av de mange tilbudene som finnes rett utafor døra di.

Som noe ekstraordinært i år, sender vi ett eksemplar av turbrosjyren med posten til hver husstand i Meløy kommune. Forventet levering i postkassa er i uke 24. Kan du ikke vente kan du lese turbrosjyren elektronisk her.

God tursommer!

Sist endret: 14.05.2020