Du er her: Forside / Nyheter / Undersøkelse om trivsel og livskvalitet

Fylkeshelseundersøkelse

Undersøkelse om trivsel og livskvalitet.

27. januar 2020 blir femti tusen innbyggere fra Nordland over 18 år invitert til å svare på spørsmål om hvilke faktorer som kan påvirke helsen.

Nordland fylkeskommune gjennomfører for første gang en fylkesundersøkelse med vekt på trivsel og livskvalitet. Utvalgte nordlendinger inviteres til å svare på spørsmål om helse og hvor fornøyd de er med nærmiljøet, lokale tilbud og aktiviteter og bomiljøet, samt levevaner, skader og ulykker.

Å tilrettelegge for bærekraftig samfunnsutvikling er folkehelsearbeid. Forhold som påvirker folkehelsen skal bli mer synlig i alle kommunale og fylkeskommunale planer, og vi har behov for mer kunnskap og dokumentasjon om helsefremmende forhold. Derfor er denne undersøkelsen viktig.

Vi ønsker høyest mulig svarprosent og god kvalitet på tallmaterialet. Er du en av de som mottar undersøkelsen - så håper vi at du svarer!

Mer informasjon om undersøkelsen.

Foto: Myriam Zilles, Pixabay

Sist endret: 22.01.2020