Du er her: Forside / Nyheter / Ungdata og Ungdata Junior 2022

Ungdataundersøkelsen 2022

Resultatene fra Ungdata og Ungdata junior i Meløy.

Hvordan har barn og unge det i Meløy? Det kan du finne ut mer om ved å lese resultatene fra Ungdataundersøkelsen 2022:

Meløy ungdomsråd skal presentere utvalgte resultater for politikerne i kommunestyremøtet den 16. juni 2022.

Temaene i Ungdata spenner fra skole, familie, venner og fritid til spørsmål om helse, rus og problematferd. Ungdata junior er basert på Ungdata, men undersøkelsen er mindre i omfang og spørsmålene er tilpasset elever på mellomtrinnet. Temaene er familie, venner, skole, fritid, helse, mediebruk, mobbing og livskvalitet.

Resultatene fra undersøkelsen er viktig for å:

• få frem barn og unges stemme (medvirkning).
  • kunne legge gode planer for arbeidet vårt.
  • utvikle tjenestene våre.

I februar 2022 gjennomførte vi Ungdata junior og Ungdata for alle elever på mellomtrinn og ungdomstrinn. Undersøkelsen er et samarbeid mellom kommunen, forskningsinstituttet NOVA ved OsloMet og kompetansesenteret rus Nord-Norge (KoRus Nord).

Elever ved Meløy videregående skole gjennomførte Ungdata i april. Resultatene fra denne undersøkelsen er ikke klar og kommer etter hvert.

Publisert: 27.05.2022