Du er her: Forside / Nyheter / Utbedring av støttemur i Spildervika

Arbeid med støttemur i Spildervika

Deler av Spildervika stenges for trafikk grunnet arbeid med støttemur.

Etter stans i arbeidet starter Meløy kommune igjen opp arbeidet med å rive og reetablere støttemuren ved Ørnes skole. Av den grunn vil deler av Spildervika bli stengt for all trafikk fra tirsdag 14. april og flere uker framover.

Det blir omkjøring for Spildervika husnummer 14-22, 27-39 og 41-55 via Spildra skole. Dette vil bli skiltet.

Nytt vannlednings- og avløpsnett

Samtidig vil kommunen benytte anledningen til å fornye ledningsnettet slik at vannledningen kan levere tilstrekkelig brannvann og gi bedre vannkapasitet for beboerne i området. Avløpsnettet vil også bli skiftet ut i samme område. De nye avløpsledningene skal separeres og dimensjoneres slik at de har god kapasitet for å ta imot kloakk og overvann fra hele området.

Trygging av skolevei

Da dette er skolevei er Meløy kommune i dialog med skoleledelsen angående trygging av skolevei.

Det aktuelle området blir skiltet for omkjøring i anleggsperioden, og nødetater er informert.

Publisert: 14.04.2020