Du er her: Forside / Nyheter / Vårens aktivitetskampanje

Vårens aktivitetskampanje

I perioden 19. april til 17. juni kan du delta gratis i aktivitetskampanjen og vinne premier.

Meløy kommune har avtale med Bedriftsidretten om at alle innbyggerne over 15 år kan delta gratisSykle til jobben. Dette er en stor aktivitetskampanje med mulighet både for å vinne nasjonale og lokale premier.

• Det er ikke bare sykling til jobben som teller. Under kampanjen registrerer deltakerne ALL sin fysiske aktivitet.
  • Du kan registrere aktiviteten både til/fra jobb, men også fysisk aktivitet på fritiden.
  • Du kan registere din TellTur som en egen aktivitet, noe som er ekstra artig for de som samler på TellTur-poeng.
  • Du kan delta individuelt eller som et lag sammen med venner eller kollegaer. Spør din arbeidsgiver om bedriften er registrert.
  • Bedrifter kan opprette egne utfordringer og eventuelt premier til sine ansatte. Dette har Meløy kommune gjort, og vi oppfordrer andre bedrifter om å gjøre det samme!
  • Pensjonister og andre som ikke er i jobb, kan også delta.
  • Alle som melder seg på og registrerer aktivitet er med i trekningen av nasjonale premier som blant annet sykler, turer og treningsutstyr.
  • Vi kommer også til å ha lokale premier til innbyggerne i Meløy.

Marlene Blomstereng Karlsen, folkehelserådgiver
Epost: karmar@meloy.kommune.no

Dette kan du ikke gå glipp av - vær aktiv i vår og registrer deg allerede i dag!

Hvordan registerer poeng:

Her melder du deg på