Du er her: Forside / Nyheter / Varsel om planoppstart - Boligplan Meløy 2023-2027

Varsel om planoppstart

Varsel om planoppstart Boligplan Meløy 2023-2027

Meløy kommune varsler om planoppstart for arbeidet med kommunens Boligplan 2023-2027.

Formålet med planarbeidet er å utarbeide en boligplan for Meløy. Planen vil være Meløys første helhetlige plan for boligpolitikken, og vil være det styrende dokumentet for Meløy kommunes boligpolitiske arbeid.

Planens innhold

Planen skal favne både de yngste og de eldste innbyggerne, men særlig rette oppmerksomheten mot grupper med vanskeligheter i boligmarkedet. I arbeidet med planen skal boligsituasjonen i Meløy kartlegges, særlig boligsosiale forhold. Dette skal danne kunnskapsgrunnlaget for å utarbeide mål, strategier og tiltak som imøtekommer både boligsosiale utfordringer og utfordringer knyttet til den generelle boligutviklingen i Meløy.

Boligplan Meløy vil utarbeides som en temaplan. I prosessen legges det stor vekt på medvirkning og dialog med grendelag, næringsliv, brukergrupper, kommunens ansatte og andre samarbeidspartnere.

Har du innspill til planen?

Har du synspunkter, forslag og innspill til Boligplanen, kan du sende disse inn til:

Meløy kommune, Gammelveien 5, 8150 Ørnes

eller til postmottak@meloy.kommune.no

Frist er 15. april.

Brev med varsel om planoppstart

Prosjektplan

Foto: Tine B. Steinvei