Du er her: Forside / Nyheter / Varsel om planoppstart: Klima- og Energiplan

Varsel om planoppstart - Klima- og energi

Varsel om planoppstart for arbeidet med Klima- og Energiplan 2023-2026 for Meløy kommune.

Meløy kommune varsler planoppstart for arbeidet med kommunens Klima- og energiplan 2023-2026.

Formålet med planarbeidet er å revidere planen som ble vedtatt av kommunestyret i 2010, samt fornye innholdet for å imøtekomme globale, nasjonale og regionale retningslinjer og mål.

Klima- og energiplanen vil sammen med den nylig reviderte Landbruksplanen og Strategisk Næringsplan, fungere som et grunnlag for fremtidig arbeid med bærekraftig utvikling i Meløy kommune. Planen vil primært handle om energibruk/produksjon og klimagassutslipp.

Klima- og energiplan skal vedtas av kommunestyret våren 2023.

Har du innspill til planarbeidet?

Har du synspunkter, forslag, og innspill til Klima- og energiplan 2023-2026 kan du sende disse inn til:

Meløy kommune, Gammelveien 5, 8150 Ørnes, eller til postmottak@meloy.kommune.no.

Frist er 21. august.

Frist for innsending av innspill er satt til 21. august 2022.

Publisert: 24.06.2022