Du er her: Forside / Nyheter / Veiarbeid i Spildervika

Veiarbeid i Spildervika

Nå starter arbeidet med å utbedre støttemuren ved Ørnes skole.

Fra den 10. mars og to måneder framover vil deler av Spildervika på Ørnes bli stengt for all trafikk . Dette skyldes arbeidet med å rive og reetablere støttemuren i overkant av Ørnes skole.

Nytt vannlednings- og avløpsnett

Samtidig vil kommunen benytte anledningen til å fornye ledningsnettet slik at vannledningen kan levere tilstrekkelig brannvann og gi bedre vannkapasitet for beboerne i området. Avløpsnettet vil også bli skiftet ut i samme område. De nye avløpsledningene skal separeres og dimensjoneres slik at de har god kapasitet for å ta imot kloakk og overvann fra hele området.

Trygging av skolevei

Da dette er skolevei for elever ved Spildra og Ørnes skole, er Meløy kommune i dialog med skoleledelsen angående trygging av skolevei. Skoleledelsen vil informere foresatte og elever om alternative veivalg i den perioden arbeidet pågår.

Det aktuelle området vil bli skiltet for omkjøring i anleggsperioden, og nødetater er informert.

Sist endret: 04.03.2020