Du er her: Forside / Nyheter / Velkommen til Gründerkafe

Velkommen til Gründerkafe

Ønsker velkommen til Gründercafe 8. mars; et nytt tilbud for gründere i Meløy.
  • Tirsdag 8. mars kl. 09.30-11.00
  • Meløy Frivilligsentral, Ørnes senter 3. etasje

Går du med en ide eller et ønske om å starte opp din egen bedrift, eller har du allerede en bedrift som du ønsker å videreutvikle?

Tirsdag 8. mars inviterer Meløy kommune velkommen til gründerkafe i de nye lokalene til Meløy Frivilligsentral. Dette som den første av totalt fire gründerkafeer i løpet av våren.

-Dette er et nytt tilbud til gründere i Meløy, forteller rådgiver næring, Stine Estensen. Tanken bak er å skape en møteplass og arena for utveksling av ideer og informasjon, hvor gründere også kan etablere viktige nettverk for bedriften sin.

Tilbudet er rettet mot personer som har en forretningside de ønsker å utvikle, enten som ny gründer eller i en allerede etablert bedrift.

-Vi ser at det er viktig for gründere å bli kjent med andre i samme situasjon, forteller Estensen. – Nettverksbygging og etablering av nye samarbeid vil alltid være viktig for videre utvikling av en forretningside.

På Gründerkafeen legges det opp til uformell prat rundt kafebordet, der rådgiver næring, Stine Estensen vil være vertskap. -Skulle noen ønske et møte med meg i etterkant, eller ønsker mer informasjon om vårt tilbud rettet mot gründere, er de hjertelig velkomne til å ta kontakt, sier Estensen.

Stine Estensen, rådgiver næring
Telefon 934 00 473
Epost: stine.estensen@mu.meloy.kommune.no

Datoer for vårens gründerkafeer:

• 5. april
  • 10. mai
  • 7. juni

Kafeen vil være i lokalene til Meløy Frivilligsentral på Ørnes senter, 3. etasje.

Velkommen!

Publisert: 28.02.2022