Du er her: Forside / Nyheter / Vi markerer pride!

Vi markerer pride!

Meløy kommune inviterer til pridemarkering i uke 23.

Pride er en årlig feiring av kjønns- og seksualitetsmangfold, og feiringen foregår over hele landet, med hovedvekt på juni måned. Med markeringen ønsker Meløy kommune å fremme viktigheten av solidaritet, respekt og toleranse, og at vi alle har rett til fritt å leve ut vår egen identitet.

Program:

 • Fredag 9. juni kl. 19.00 – 22.00
  Skumparty med DJ og lyseffekter
  Sted: Halsa sentrum

  Aldersgrense: 8. trinn-19 år
  Inngang kr. 150,- / billetter selges på www.ebillett.no

  Dansegulvet er en oppblåsbar binge som vi fyller med skum ved hjelp av skumkanoner. En profesjonell DJ sørger for partymusikk og lyseffekter. Salg av brus og snacks. Vi setter opp gratis buss fra Reipå og Engavågen, med retur etter arrangementets slutt.

 • Lørdag 10. juni kl. 11.00
  Vi markerer pride med appeller og gratis pridekake  
  Sted: Meløy bibliotek

  Som en del av åpningen av Meløy Con har vi invitert ordfører Sigurd Stormo, Kristine Hole fra Fri Nordland, og Vinjar Meosli fra Ungdommens fylkesråd til å si noe om hvorfor det er så viktig å markere pride. Det blir kulturelle innslag ved Anna Victoria Heitnes Tidemann, og gratis pridekake og kaffe til alle frammøtte.

 • Lørdag 10. juni kl. 11.00-15.00
  Meløy Con
  Sted: Meløy bibliotek

  Meløy bibliotek ønsker velkommen til Meløy Con, Meløy sin første Comic Convention. Her blir cosplay konkurranse, Super Smash Bros konkurranse, salg av brukte tegneserier, brettspill, smykkeverksted, buttons verksted, muligheten til å pimpe opp egen t-skjorte, og mye mer.

Meløy bibliotek vil i tillegg markere pride gjennom hele juni, med ulike verksted og utstilling av skeiv litteratur.

God pride!

Publisert: 31.05.2023

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?