Du er her: Forside / Nyheter / Vidrefører det gode samarbeidet

Viderefører det gode samarbeidet

NAV- kontorene i Gildeskål, Meløy og Rødøy har inngått samarbeidsavtale om kommunale tjenester.

NAV-kontorene i Gildeskål, Meløy og Rødøy har inngått samarbeidsavtale om kommunale tjenester, for å gi best mulig tilbud til brukerne av NAV. I dagens situasjon er det viktig å redusere sårbarheten i forhold til egen bemanning og kapasitet. Vi har mange vi skal hjelpe.

Samarbeid styrker fagmiljøene

De tre NAV-kontorene har gjennomført et prosjekt over to år, hvor de har samarbeidet faglig og administrativt og avlastet hverandre ved behov.
NAV-leder i Rødøy, Pernille Bruun, forteller at prosjektet har vært vellykket.

– Vi har hatt et godt og nært samarbeid mellom NAV ledere og tillitsvalgte. Gjennom samarbeidet har vi sikret oss god kompetanse og styrket fagmiljøene. Samtidig kan vi opprettholde lokale NAV-kontor der folk bor, og sikre arbeidsplassene lokalt, sier hun.

Nå har kommunestyrene bestemt å videreføre det gode samarbeidet. Avtalen ble formalisert denne uken.

Rustet til å møte utfordringene

– Vi ser frem til videre samarbeid og mener at vi nå er enda bedre rustet til å møte de utfordringene vi ser i forbindelse med samfunnsutviklingen for å kunne gi både personbrukere og arbeidsgivere gode tjenester fra NAV, sier Pernille Bruun og Vivian Storøy.

Sist endret: 26.03.2020