Du er her: Forside / Nyheter / Vil være tett på

Vil være tett på!

Meløy tett på ønsker velkommen til familiedag på Svartisen

Søndag 11. august ønsker Meløy tett på velkommen til familiearrangementet «Tett på dagen» på Svartisen. Med denne dagen ønsker Meløy tett på å skape en årlig arena hvor tilflyttere og allerede etablerte Meløyfjerdinger kan møtes for å bli kjent med hverandre gjennom ulike aktiviteter og opplevelser. Meløy tett på ønsker også å introdusere tilflyttere til ulike flotte turmål i Meløy slik at de blir kjent med turmulighetene i kommunen.  Arena i år ble derfor Svartisen.

Gjennom samarbeid med Meløy næringsforum og Meløy tett på sine egne partnerbedrifter har Meløy tett på sendt ut en spesiell invitasjon til alle nytilsatte gjennom året. Det er også gått ut en oppfordring til alle grendelag om å invitere nye sambygdinger til Svartisen denne dagen.

På Svartisen er det er lagt opp til aktiviteter som passer for alle aldersgrupper. Det blir muligheter for fiske, orienteringsløype, hesteskokasting og en guidet tur langs den gamle turiststien Prins Olavs vei. Det er også muligheter for egne turer i området for dem som ønsker det. Meløy tett på håper at en miks av nye og gamle Meløyfjerdinger finner veien til Svartisen og Tett på dagen. Vi håper at dagen kan gi muligheter for nye vennskap og gi en fin mulighet til nye opplevelser i Meløynaturen, sier Liv Toril Pettersen som er prosjektleder for Meløy tett på.

Om Meløy tett på

Meløy tett på er et profilerings- og rekrutteringsprosjekt for Meløy. Gjennom markedsføring og øvrige tiltak skal prosjektet synliggjøre og forsterke de gode kvalitetene Meløy har som bo- og arbeidssted. Målet er å stabilisere folketallet gjennom økt bo- og bli lyst. Prosjektet er et samarbeid mellom Meløy kommune, næringsliv og grendelagene i Meløy.

Sist endret: 09.08.2019