Du er her: Forside / Nyheter / Vinnere Barnetrimmen Meløy

Barnetrimmen Meløy

Vi har trukket vinnerne av konkurransen Barnetrimmen Meløy

I sommerferien har 50 ivrige og turglade barn deltatt på vår nye TellTur-konkurranse Barnetrimmen. Turene er lettgåtte turer for hele familien hvor selv de minste kan være med. Ved turmålet var det et ark med en liten quiz om et av verdens mange dyr.

Alle barn som har gått seks turer i Barnetrimmen eller mer, kan hente en flott premie i Servicetorget fra 27. september. Foresatt/forelder som har barnet registrert under seg i TellTur vil motta en sms fra Meløy kommune angående avhenting.

Vi har trukket ut to vinnere av et universalgavekort til en verdi av 1000 kr. Gratulerer til de to barna som er registrert med følgende brukernavn:

• BrianN (foresatt Christel Gustavsen)
  • «Alice» (foresatt Siv Kristin Bjørnvik)

Takk til alle de frivillige som har hjulpet oss med å henge opp og ta ned postene. Barnetrimmen Meløy 2021 er et samarbeid mellom Meløy kommune og Meløy Frivilligsentral, støttet av Gjensidigstiftelsen som et aktivitetstiltak under koronapandemien.

Publisert: 24.09.2021