Du er her: Forside / Nyheter / Vintertrivsel i Meløy

Vintertrivsel i Meløy

Ny TellTur-konkurranse: "Vintertrivsel i Meløy"

Vinteren og den mørke tiden er rett rundt hjørnet, og mange av oss kjenner kanskje at terskelen for å komme oss ut er litt høyere enn den er på sommeren. Men! nettopp i den kommende tiden er det utrolig viktig for vår fysiske og psykiske helse å komme oss ut. Vinterturer trenger ikke å være heldagsturer eller toppturer, men en rusletur bortover veien, på stranda eller til en gapahuk er nok. Kanskje du har en turven du kan ha faste rusletursavtaler med? Eller kanskje du kan låne naboens hund? Oftest er det nemlig lettere å komme seg ut når man har en avtale. Og, husk at det er ekstra deilig å sette seg i sofaen etter man har vært en liten tur ut.

Igjen i år har vi opprettet en TellTur-konkurranse for å motivere til en aktiv vinter. Konkurransen heter "Vintertrivsel i Meløy". Det er valgt ut ulike turmål rundt om i kommunen. Listen over hvilke turmål som er med samt påmelding til konkurransen finner du her «Vintertrivsel i Meløy» 

Alle turmålene gir hver 1 lodd per besøk. Jo flere turer du går i konkurransen, jo flere lodd får du og jo større er sjansen for å vinne premier. Du kan gå den samme turen så mange ganger du vil, og fortsatt få 1 lodd per besøk til turmålet.

1. premien er et universalgavekort på 1000 kr. I tillegg har vi mange fine premier som består av diverse friluftsutstyr. Konkurransen går fra 20. november til og med 20. april. Turene registreres på TellTur eller i norgeskart.

God tur til alle.

Publisert: 16.11.2021

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?