Du er her: Forside / Utstyrssentraler

Utstyrssentraler

Innhold

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?


  Det er etablert flere utstyrssentraler i Meløy der det er mulig å låne ulike typer friluftsutstyr. Sentralene har fått tilskudd fra Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet.

  Meløy utstyrssentral

  Meløy utstyrssentral holder til på Meløy bibliotek på Ørnes og har åpent tirsdag og torsdag.

  Utstyrssentralen er etablert for å lette tilgangen på idretts- og friluftsutstyr, og dermed få en mer aktiv befolkning. Alt utstyret lånes ut svært rimelig. Utstyr til barn og unge under 18 år er gratis.

  Av utstyr kan nevnes kano, kajakk, lavvo, telt, tursko, varmedresser, soveposer, sykler og sykkelhjelm, ski, sko og staver (langrenn- og slalåm), skøyter, fjellpulk, sykkelvogn, bæremeis, tursett, wokpanne, stormkjøkken m.m. 

  Her finner du mer info og brosjyre om Meløy utstyrssentral 

  Glomfjord utstyrssentral

  Privatpersoner, skoler, barnehager, lag og foreninger kan låne ustyr fra sentralen som holder til på Glomfjord skole, på enden av ungdomsskolen. Så langt har sentralen vinterutstyr, men til våren 2024 vil det også komme utstyr for sommeraktiviteter. 

  Utstyr: tur-/langrennski, skøyter, ishockeyutstyr (køller, beskyttelse, hjelmer), akebrett og akematter

  Hvordan få tilgang

  Ring Glomfjord hotell på telefon 75 75 25 00 og be om å få kode til nøkkelboksen til utsstyrssentralen. Tast inn koden på nøkkelboksen, som er montert på veggen ved utstyrssentralen. Fyll ut låneskjema og kvitter i permen når du leverer tilbake utstyret. 

  Kontakt, dersom du er uheldig og skader utstyret: 

  • Silje Horsberg Hagen, tlf. 90 02 80 71
  • Øystein Vetting, tlf. 99 23 37 31 
  • Bernhard Enga, tlf. 99 59 42 91

  Lånesentral Halsa skole

  Halsa skole har gratis lånesentral der det leies ut diverse utstyr til barn. Utstyren kan brukes både på skolen og i fritida. Lånesentralen er et tilbud som alle på Halsa kan benytte seg av

  Lånesentralen har sykler, hjelmer, ski, skøyter, hockeykøller/puck, 2 stk. lavvo og 2 kanoer med årer og vester.

  For leie: Halsa skole tlf. 75 71 03 30 eller tlf. 99 69 66 30

  Utstyrssentral Meløya

  Meløy oppvekstsenter har gratis utlån av ski, staver, skisko, skøyter, akematter og kano. Utstyret kan brukes både på skolen og i fritida. Utstyrsentralen er et tilbud som alle på Meløya kan benytte seg av.

  For leie: Meløy oppvektsenter tlf. 75 71 01 90. Du kan også ta direkte kontakt med personale ved Meløy oppvekstsenter i åpningstiden. 

  Sist endret: 24.02.2024