Du er her: Forside / Ledige stillinger

Ledige stillinger

Meløy rådhus, Gammelveien 5, 8150 Ørnes

Innhold

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?


  Ledige stillinger

  Her finner du en oversikt over våre ledige stillinger akkurat nå. 

  Oversikt ledige stillinger

   

  Velkommen som jobbsøker

  Så flott at du er interessert i hva Meløy kommune har å tilby av jobber!

  I Meløy er vi ca. 6 300 innbyggere. Kommunen er en industri- og kraftkommune, med Ørnes som kommunesenter og knutepunkt for hurtigrute, hurtigbåter, ferge og bussforbindelser. Vi holder til ca.12 mil sør for Bodø. Her har vi videregående skoletilbud, et desentralisert skole-, SFO- og barnehagetilbud og rike muligheter til friluftsliv, idrett og kulturaktiviteter hele året. 

  Vil du vite mer om Meløy?
  Informasjon om hvordan det er å jobbe og bo i Meløy finner du på www.meloy.no.

  Vi hører gjerne fra deg!

  Flytte til Meløy?

  Meløy tilflytterkontor

  Er du tilflytter til Meløy?

  Meløy tilflytterkontor hjelper deg som ny tilflyttere til rette på ditt nye bosted og svare på ulike spørsmål du måtte ha. Det kan være å bli kjent med offentlige kontorer, fritids- og handelstilbud, informasjon om de ulike bygdene og annet det er behov for. Tilflytterkontoret kan også hjelpe tilflyttere å få en kontaktperson på stedet de flytter til, noe som kan gjøre det lettere å bli kjent med stedet, folk, fritidsaktiviteter og kulturarrangement. Meløy tilflytterkontor blir drevet av Meløy frivilligsentral, og er en del av prosjektet "Meløy - tett på".

  Velkomstpakke
  Alle som flytter til Meløy får et velkomstbrev fra Meløy kommune og en velkomstpakke bestående av informasjon og tilbud som du kan ha glede av som ny innbygger. I pakken vil du finne motta nyttige brosjyrer, ulike rabattkuponger til aktiviteter, handel og kafeer/restauranter, tilbud om 8 ukers gratis abonnement på lokalavisa Kulingen, informasjon om tilflytterkontoret og en varm "hals" for å holde kulda ute.

  Kontaktinformasjon
  Ta gjerne kontakt med oss. 

  • Adresse: Meløy tilflytterkontor, Gammelveien 1, 8150 Ørnes
  • Mobil: 409 00 575

  Send e-post

   

  Meløy tett på

  Meløy tett på er et profilerings- og rekrutteringsprosjekt for Meløy. Besøk oss gjerne på sosiale medier dersom du vurderer å flytte til Meløy. Her finner du informasjon om de ulike bygdene, næringslivet, hva vi gjør på fritiden og om den vakre naturen som omgir oss. Du finner også informasjon om ledige stillinger både i kommunen og i næringslivet.

  Meløy tett på er et samarbeidsprosjekt mellom Meløy kommune, næringslivet i kommunen og grendelagene. Prosjekteier er Meløy kommune.

  Kontakt oss

  Har du spørsmål om stillingene eller andre ting som angår søknaden, kan du kontakte personalrådgiver May-Helen Sørsandmo.

  Telefon: 75 71 05 20 eller

  Send e-post

  Finn oss på sosiale medier

  Vil du vite mer om oss?

  Meløy kommune er aktiv på sosiale medier. Her vil du få et innblikk i hva vi gjør og hvem vi er:

  Andre arbeidsgivere i Meløy

  Er din partner eller noen andre du kjenner på utkikk etter jobb i Meløy, men ikke i organisasjonen vår?

  Her finner du en oversikt over alle ledige jobber i Meløy, både i privat og offentlig sektor.

  Internt utlyste stillinger

  Det er kun fast ansatte i Meløy kommune, eller andre med fortrinnsrett etter lov eller avtaleverk, som kan søke på internt utlyste stillinger. Søknader fra søkere som ikke oppfyller disse kravene vil ikke bli vurdert ved ansettelse.

  Nedenfor finner du en oversikt over internt ledige stillinger. Er listen tom, har vi ingen stillinger ledige av denne typen.

  Fagleder sykepleie 21/16
  Vall sykehjem søker nå en dyktig sykepleier til faglederstilling (6 mnd vikariat) for snarlig tiltredelse. Stillingsstørrelsen er 100%.
  Søknadsfrist 13. januar.
  Les mer om stillingen her.

  Stillingstittel Virksomhet Søknadsfrist
  Sist endret: 13.10.2020