Du er her: Forside / Kart og planregister

Kart og planregister

Gammelveien 5, 8150 Ørnes

Innhold

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?


  Kart

  • Kommunekart.com er kommunens kartløsning som viser arealplaner, flybilder, grunnkart, og ulike temakart. Du kan også søke på adresser, eiendommer og stedsnavn. Hvis du ønsker å bruke mobiltelefon eller nettbrett anbefaler vi å laste ned Kommunekart-appen gratis fra App Store eller Google Play
  • Se eiendom - Informasjon fra Matrikkelen - er Kartverkets nettløsning som viser informasjon fra den nasjonale basen for eiendomsdata, bygninger og adresser - matrikkelen.
  • Nordlandsatlas.no - er Fylkesmannen i Nordland og Nordland fylkeskommune sine kartsider, hvor du finner gjeldende arealplaner (kommuneplaner og reguleringsplaner) for mange nordlandskommuner. Her finner du også arealplaner på høring, verneområdegrenser, oversikt over rødlistearter, naturtyper osv.
  • Kart i skolen - er et webatlas som tilbyr oppdaterte norske kart. I tillegg til grunnkart finner du temakart egnet for bruk i mange fag.

  Planregister

  Meløy kommune har et planregister som gir opplysninger om gjeldende arealplaner og andre bestemmelser som fastlegger hvordan arealene skal utnyttes.

  Planregisteret er sortert i kronologisk rekkefølge, det vi si at de eldste arealplanene står øverst og de nyeste nederst.

  I planregisteret kan du søke på planident (plannummer) eller plannavn, eller du kan klikke på Vis alle og bla deg nedover til du finner riktig plan. Klikk på planid, og du får opp en side med all informasjon om den aktuelle planen.

  Se planregisteret.

  Sist endret: 16.10.2019