Du er her: Forside / Barnetrimmen

Barnetrimmen i Meløy 2022

Kulturkontoret, Gammelveien 5, 8150 Ørnes

Innhold

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?


  Her finner du informasjon om Barnetrimmen i Meløy 2022

  Mange barnefamilier er flinke å gå Fjelltrimmen i Meløy, men vi vet at dette ikke alltid er lett med små barn. Barnetrimmen er en TellTur-konkurranse for barn i alderen 0-10 år. Turene er lettgåtte, hvor selv de minste kan være med. Barnetrimmen har 16 turmål rundt om i kommunen. På hvert turmål vil det i år henge en rød vanntett pose med en barnebok oppi. Det vil også være fine tekster og dikt til de voksne. Du finner en ny bok ved hver turpost. Noen turmål har turkasse, andre ikke. 

  TellTur-koden skal registreres på barnets Telltur-konto og barnet skal være påmeldt TellTur-konkurransen "Barnetrimmen Meløy 2022". Les her om hvordan du bruker TellTur og hvordan du registrerer barn på TellTur.

  Alle barn som er påmeldt denne konkurransen og som går 10 barnetrimturer eller mer i løpet av sommeren, får en fin premie. Du får poeng per tur, og ikke per unike turmål.

  Konkurransen går i sommerferien. Den starter 27. juni og slutter 21. august.

  Følgende turmål er med i Barnetrimmen i Meløy 2022:

  Tiltaket er et samarbeid med kulturkontoret, Meløy Frivilligsentral og Meløy bibliotek, og vi har fått midler fra Nordlands Fylkesbibliotek.

  Vi ønsker store og små mange gode turer i sommer.

   

  Sist endret: 29.06.2022