Du er her: Forside / Nyheter / Drømmer i Salten

"Drømmer i Salten"

Utstillingen "Drømmer i Salten" kommer til Meløy 29. oktober.

I forbindelse med Kulturhovedstadsåret Bodø 2024 har de ti kommunene i Salten kultursamarbeid samarbeidet om prosjektet “Drømmer i Salten”. Gjennom kunstverksteder og skriveverksteder og intervjuer, har man samlet inn drømmer blant innbyggerne i hele Salten.

“Drømmer i Salten” hedrer menneskets evne til å forestille og drømme seg inn i fremtiden, se mulighetene sine og bli inspirert også av andres drømmer». -Steinar Pleim Johansen, Salten Kultursamarbeid-

Med prosjektet ønsker Salten Kultursamarbeid å stimulere befolkningen til å finne håp og fremtidsvisjoner, og til å synliggjøre små og store drømmer vi alle sammen bærer i oss. Målsetningen er å skape trivsel og velferd i hele Saltenregionen.

Utstilling kommer til Meløy i oktober

De innsamlede drømmene blir nå presentert i en utstilling som kommer på turne til alle de ti Salten-kommunene. Meløy får besøk av utstillingen i perioden 29. oktober til og med 1. november. 

Åpner med «Drømmetimen»

I forbindelse med åpning av utstillingen inviterer Meløy kommune alle interesserte til «Drømmetimen». Her vil Kaja Nystadbakk og Steinar Pleim Johansen fra Salten Kultursamarbeid fortelle om arbeidet med prosjektet og overlevere boken «Drømmer i Salten» til ordfører Sigurd Stormo. Gjennom en påfølgende panelsamtale med inviterte gjester vil vi belyse viktigheten av å drømme. Meløy kulturskoles husband står for musikalske innslag.   

Utstillingen åpner 29.  oktober kl. 18.00
Drømmetimen starter kl. 18.15.

Mer informasjon om prosjektet Drømmer i Salten finner du her: drommerisalten.no

 

Publisert: 03.09.2024

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?