Du er her: Forside / Nyheter / Fulle busser til Hjertebankfestivalen

Fulle busser til Hjertebank

Bussene til Hjertebankfestivalen er nå fulltegnet.

I dag torsdag 13. juni arrangeres Hjertebank festivalen i Bodø for ungdom i alderen 13-20 år. Arrangør er Bodø 2024.

Med midler fra Samfunnsløftet har Meløy kommune satt opp transport til festivalen. Dette for ungdom som ikke har muligheter for privat skyss. På grunn av stor pågang hos Nordlandsbuss fikk vi først bekreftet busser tirsdag denne uken. Det har gitt oss liten tid til å komme ut med informasjon og begynne påmeldingen. 

Vi har i alt plass til 58 ungdommer i bussen, og bussene er nå fulltegnet. De som har fått plass på bussen har fått bekreftelse på dette gjennom SMS fra kulturkontoret.

Vi gjør oppmerksom på at vi ikke har oversikt over hvor mange ungdommer som har kjøpt billetter til Hjertebankfestivalen. Deltakelse på festivalen er et privat initiativ, og ikke organisert gjennom Meløy kommune.  Vi ber derfor foresatte om ha en god dialog med sin ungdom, for å sjekke om de har fått plass på bussen. Ungdom som ikke har fått plass på bussen må organisere privat skyss.

Vi gjør også oppmerksom på at bussene går i retur til følgende tider:

  • Meløy tur og minibuss kjører fra Herredshuset kl. 22.45
  • Nordlandsbuss kjører fra Shell Stormyra kl. 23.00.

Ungdommene skal følge samme busselskapet på tur og på retur, og har fått beskjed om hvor de skal møte for returen. Vi gjør oppmerksom på at det er ungdommenes eget ansvar å rekke bussen tilbake.  

På grunn av arbeid i Skaugvoll tunellen er tunellen stengt for gjennomkjøring fra kl. 23.00 og åpner for gjennomslipp først kl. 02.00. Vi har fått avtale om gjennomslipp kl. 00.20.  

Publisert: 13.06.2024

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?