Du er her: Forside / Tilskuddsportalen

Tilskuddsportalen

Kulturkontoret, Gammelveien 5, 8150 Ørnes

Innhold

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?


  Meløy kommune abonnerer på Tilskuddsportalen. Portalen er gratis og kan brukes av alle i kommunen både av ansatte, lag og foreninger.

  Trenger fotball-laget nye drakter? Hvem gir støtte til utbedring av friluftsområder? Hvilke støtteordninger finnes innen kultur? Tilskuddsportalen har svarene!

  Om Tilskuddsportalen

  Meløy kommune abonnerer på Tilskuddsportalen. Portalen eksisterer i to versjoner; én som er tilpasset behovet for ansatte i kommunene og én som er tilpasset behovet for kommunens lag og foreninger. Vi håper at Tilskuddsportalen skal være et nyttig verktøy for frivilligheten og kommunen, og at det også skal føre til flere samarbeidsprosjekter og gode tiltak i lokalsamfunnene. 

  Fordeler

  Her har du et verktøy for deg som vil jobbe mer effektivt og lykkes bedre i å søke tilskudd til dine prosjekt. Portalen gir deg en oversikt over alle tilskuddsordninger som tilbys norske organisasjoner, og du kan søke etter støtteordninger og tilskudd i mange ulike kategorier. Informasjon om tilskuddene oppdateres automatisk og innholdet kontrolleres. Du kommer i forkant av søknadsarbeidet og kan få flere ideer til finansiering. Tilskuddsportalen inneholder ikke en oversikt over kommunens egne tilskuddsordninger.

  Kommunens tilskuddsordninger

  Kurs i Tilskuddsportalen

  I september var Anne-Grethe de Geus hos oss og gjennomførte kurs på Ørnes, Glomfjord og Halsa. Her deltok ansatte fra kommunen og representanter fra ulike lag og foreninger. 

  Kurs i Tilskuddsportalen
  Ole Kvalvik i Esport-gruppa til Reipå idrettslag kan bekreftet at det er lønnsomt å bruke Tilskuddsportalen. Han var på kurs i september fordi han ønsket å starte opp Esport for barn og unge i regi av Reipå idrettslag. Ved å lete i Tilskuddsportalen, fant han ordningen fra Gjensidigestiftelsen som passet akkurat til målsetningene for tilbudet. Han sendte inn søknaden, og i går fikk han svar om at hele summen på 272 000 kroner var innviliget. Ole Kvalvik sier: "Kurset i bruk av portalen og i hvordan vi bør skrive søknader, var FANTASTISK!". 
  Esport-gruppa til Reipå idrettslag mottar støtte
  Meløy fortsetter å abonnere på Tilskuddsportalen også 2021. Vi håper på flere gode historier om tilskudd til tiltak i bygdene våre!

  Her finner du den

  Tilskuddsportalen

  Sist endret: 25.10.2023