Du er her: Forside / Nyheter / Nytt om Fjelltrimmen

Nytt om Fjelltrimmen

Tid for henting av Fjelltrimkrus

Fjelltrimgruppen er godt i gang med å planlegge årets Fjelltrim som starter 1. mai.  

Fjelltrimkveld 

Fjelltrimkvelden erstattes i år av en stand på Glomfjord Vinterfestivalens markedsdag lørdag 9. mars. Her kan du komme og hente ditt krus. På standen vil også årets nye poster bli avslørt, samt at du kan kjøpe Fjelltrimkortet for 2024. Har du ikke anledning å hente kruset ditt på markedsdagen, vil det være mulig å hente det på Veiledningssenteret på rådhuset i åpningstiden fra mandag 11. mars.  

Åpningstidene finner du her

Kun Fjelltrimkrus for 2023 

Vi gjør oppmerksom på at vi på grunn av Meløy kommunes økonomiske situasjon ikke har hatt mulighet til å kjøpe inn både krus og fat som tidligere. Det betyr at alle som har krysset av for fat i stedet for krus på Fjelltrimkortet for 2023, dessverre vil motta et krus. Også Superfjelltrimmerne vil kun motta ett krus, og ikke krus og fat som tidligere.  

Årets Fjelltrimkort 

Årets Fjelltrimkort kan kjøpes på stand under markedsdagen for Glomfjord Vinterfestival lørdag 9. mars. Fjelltrimkort vil også bli lagt ut på butikker rundt omkring i kommunen som tidligere. En oversikt over hvilke butikker vil komme på vår hjemmeside og på Facebooksiden for Fjelltrimmen.  

Prisen for Fjelltrimkort er i år satt til kr. 150,- for dem som er 20 år eller eldre. For barn og unge fra 0-19 år vil Fjelltrimkortet være gratis, og kan hentes på de ulike salgsstedene. Med dette tiltaket håper Fjelltrimgruppen at flere barnefamilier vil gå Fjelltrimmen slik at vi får en ny generasjon med Fjelltrimmere 

Vi ser fram til en ny aktiv sommer i den fantastiske meløynaturen.  

Publisert: 23.02.2024

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?